Nyd Berlin

 
 
 

Lejlighed i Berlin

Vi tilbyder en nyrenoveret 2-værelses feriebolig i den livlige og charmerende bydel, Prenzlauer Berg. Selve området er tæt på Berlin centrum med kort afstand til tog/U-bahn og dermed alle de kendte seværdigheder Berlin kan tilbyde.

Lejligheden består af en stor stue med spiseplads og sovesofa, 1 soveværelse med hems og 4 sengepladser, køkken med opvaskemaskine, komfur og ovn samt et  badeværelse med badekar og vaskemaskine. 

Lejligheden hører til kategorien "alt-bau" hvilket vil sige at den er bygget omkring det forrige århundredeskifte og har overlevet to verdenskrige. Historie og charme er der masser af i og omkring lejligheden.

 

Lejligheden er beliggende på Paul-Robeson-Str. i gå-afstand til Schönhauser Allee  U- og S-Bahn  hvorfra der med U2 og S-togene er direkte forbindelse til f.x. Alexanderplat, Ku-Damm og Schönefeld lufthavn.

Der er masser af gode spisesteder i nærheden og populære områder såsom Mauerpark og Helmholzplatz ligger i gå-afstand fra lejligheden. 

Den nyrenoverede lejlighed er beliggende på 2. sal i baghuset og lejligheden er  udstyret med bl.a. tv og internet. 

Der er plads til i alt seks personer, hhv. 4 i soveværelset samt to på sovesofa i stuen.

Priser/booking

Pris per overnatning i lavsæson: Kr. 800,-  

Pris per overnatning i højsæson: Kr. 1200,- (skoleferier og helligdage)

Slutrengøring, kr. 400,- (obligatorisk)

Sengetøj: kr. 75kr,- per person (valgfrit)

Udlejning minimum 3 døgn (7 døgn i ferier).

Depositum kr. 800,- Returneres ved modtagelse af nøgler.

Lejligheden er tilgængelig fra kl. 16.00 på ankomstdagen og skal forlades senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

Bemærk: Når man booker i kalenderen, booker man hele dage inklusive. Dvs. at hvis du booker mandag til fredag, har du lejligheden fra mandag eftermiddag kl. 16.00 til lørdag kl. 10.00 - altså hele fredag nat med. Ved længere tids leje kan der gives rabat - angiv den ønskede periode og vi sender et tilbud.

I lejligheden forefindes babyseng + stol.

For at reservere lejligheden, klikkes på "bookingkalender" i menuen til venstre. Vær venlig først at booke lejligheden, når I har besluttet jer for at tage af sted - da I ellers blokerer for andre potentielle lejere. Såfremt I alligevel annullerer efter indbetaling, vil et administrationsgebyr på kr. 500,- bive opkrævet.

Betaling skal ske umiddelbart efter bekræftet booking.